Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ! Τι μας ψεκάζουν τελικά!!! [videos - ΜΕΡΟΣ 1]

Αποκλείεται να μην παρατηρήσατε ακόμα και στον ουρανό της Κοζάνης (και σήμερα συγκεκριμένα) παρόμοια εικόνα όπως αυτή της διπλανής εικόνας. Τι είναι αυτές οι παράλληλες και κάθετες γραμμές που δημιουργούν πλέγμα που με την ώρα δημιουργεί ένα λεπτό πέπλο που μοιάζει με συννεφιά;;; Κάποτε λοιπόν θεωρούσαμε γραφικούς όσους έλεγαν ότι μας ψεκάζουν με χημικά για ανεξήγητους λόγους. Πλέον χωρίς καμία αντίδραση γνωρίζομαι και αποδεχόμαστε ότι συμβαίνει απλά αναρωτιόμαστε πλέον τι είναι ακριβώς αυτά που μας ψεκάζουν. Στο TechNews παρουσιάζεται ένα πλούσιο υλικό με videos που δείχνουν την απόδειξη του ολοφάνερου σχεδίου ψεκασμού καθώς και συνεντεύξεις (με ελληνικούς υπότιτλους) από μεγάλους επιστήμονες που παραδέχονται την ύπαρξη τέτοιων σχεδίων.


Στο πρώτο μέρος της σειράς θα δείτε:

- Κορυφαίους επιστήμονες της γεωμηχανικής να παραδέχονται ότι θέλουν να ψεκάσουν στην στρατόσφαιρα μικρά σωματίδια από διάφορα μέταλλα και ιδιαίτερα το αλουμίνιο.

- Να λένε ότι οι ψεκασμοί πρέπει να γίνουν ώστε τα σωματίδια στη στρατόσφαιρα να παρεμποδίζουν την ηλιακή ακτινοβολία, ώστε να ψύξουν τον πλανήτη, με πρόσχημα τον περιορισμό του φαινομένου της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

- Ότι τα σωματίδια αλουμινίου θα δημιουργούνται με μια μέθοδο ψεκασμού αερίου αλουμινίου από τις εξόδους των τζετ, το οποίο θα οξειδώνεται στη στρατόσφαιρα, δημιουργώντας "ποιοτικά" σωματίδια αλουμινίου.

- Ότι όχι μόνο είναι φθηνή η όλη διαδικασία τοποθέτησης τέτοιων σωματιδίων στη στρατόσφαιρα, αλλά και ότι η δημιουργία ή η ανάλογη τροποποίηση αεροπλάνων είναι μια απλή διαδικασία.

- Ότι βιάζονται να το κάνουν, χωρίς να ενδιαφέρονται ουσιαστικά να εξετάσουν καλά τις επιπτώσεις αυτών των σωματιδίων και ιδιαίτερα του αλουμινίου στη φύση και στην ανθρώπινη υγεία, αν και υποψιάζονται (ή μήπως γνωρίζουν;) ότι οι επιπτώσεις είναι πολλές.

Και βέβαια, όπως η απλή λογική συστήνει, όταν λένε ότι θέλουν να κάνουν κάτι νέο, σημαίνει ότι το έχουν ήδη κάνει εδώ και αρκετά χρόνια. Έτσι έγινε με τους υπολογιστές, έτσι έγινε με το διαδίκτυο και γενικά με κάθετι νέο τεχνολογικά. Όλα ξεκίνησαν στα πλαίσια απόρρητων σχεδίων, και μετά από χρόνια δημοσιεύτηκαν στο ευρύ κοινό.

Έτσι λοιπόν οι ψεκασμοί που λένε ότι θέλουν να κάνουν, είναι οι ψεκασμοί που κάνουν εδώ και δεκαετίες.

ΜΕΡΟΣ 1/8


ΔΙΑΦΟΡΑ VIDEOS ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟ ΨΕΚΑΣΜΟ
ΠΗΓΗ: http://notrailscontrailschemtrails.blogspot.com/2010/12/1-8.html