Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

«Μαγικός» καθρέφτης-υπολογιστής, μας αλλάζει συνήθειες [Video]

Κάποτε το βλέπαμε σε διαφημίσεις ή σε ταινίες που τότε θεωρούνταν επιστημονικής-τεχνολογικής φαντασίας. Όπως είδαμε και σε προηγούμενο άρθρο του .::TechNews::. μας προετοιμάζουν χρόνια πριν εφαρμοστεί κάτι στην πράξη είτε σε διαφημίσεις είτε μέσω ταινιών. Αυτό δεν είναι κατ ανάγκη κακό και κατακριτέο αλλά σίγουρα υπονοεί σκόπιμα κατευθυνόμενη και ελεγχόμενη πορεία (ας ελπίσουμε για καλό).
Αν περνάτε πάντως πολλές ώρες μπροστά στον καθρέφτη, τώρα έχετε έναν επιπλέον λόγο να το κάνετε! Ο καθρέφτης «Cybertecture Mirror» σάς υπόσχεται να δείτε τον εαυτό σας όπως δεν τον έχετε ξαναδεί, αφού εκτός από το είδωλό σας πολλές ακόμη χρήσιμες πληροφορίες εμφανίζονται… όσο εσείς ετοιμάζεστε.


Πλήρη ενημέρωση για τον καιρό, είσοδος στα e-mail σας αλλά και σύνδεση σε όλα τα Social Networks, ακόμη και λεπτομερή αναφορά της φυσικής σας κατάστασης μπορείτε να έχετε μέσω του μαγικού αυτού καθρέφτη ή να βλέπετε το αγαπημένο σας τηλεοπτικό σίριαλ!Η σύνδεση του »Cybertecture Mirror» γίνεται μέσω WiFi, ενώ το σύστημά του είναι βασισμένο σε Linux. Όσο για την τιμή του; Αυτή φτάνει τα 7.000 δολάρια, ανάλογα με τις λειτουργίες που θα επιλέξετε. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες στο βίντεο που ακολουθεί.