Recents in Beach

Έσπασε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων το νέο iPad

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ πώλησης έσπασε το νέο iPad που κυκλοφόρησε την περασμένη Παρασκευή.


Μέσα σε 3 μόλις ημέρες η νέα ταμπλέτα της Apple κατάφερε να πουλήσει 3 εκατομμύρια κομμάτια στις 10 αγορές που κυκλοφόρησε. Πρόκειται για έναν θεαματικό αριθμό που δείχνει τόσο την επιτυχία του νέου iPad και των προϊόντων Apple όσο και την ωρίμανση της αγοράς των tablet που γίνονται δημοφιλή.


Το 2010, όταν είχε κυκλοφορήσει το πρώτο iPad, η Apple είχε πουλήσει 1 εκατομμύριο συσκευές σε 1 μήνα. Τότε βέβαια η αγορά των tablets ήταν ανύπαρκτη και η εταιρεία έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για να δημιουργήσει μια αναπτυσσόμενη αγορά όπου θα ακολουθούσαν και άλλοι κατασκευαστές.


Προς το παρόν δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τα μοντέλα που έχουν πουληθεί καθώς και για τις χώρες που περιλαμβάνονται στον αριθμό των πωλήσεων. Την ερχόμενη Παρασκευή 23 Μαρτίου το νέο iPad θα κυκλοφορήσει σε ακόμα περισσότερες αγορές μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα και αναμένεται νέο ρεκόρ πωλήσεων σε λίγα 24ωρα.


Οι τιμές στην Ελλάδα
Την ίδια στιγμή οι Έλληνες καταναλωτές αναμένουν την κυκλοφορία της συσκευής στην Ελλάδα κάνοντας προβλέψεις για τις τιμές του νέου iPad. Η Apple και ο επίσημος διανομέας δεν επιβεβαιώνουν τις τιμές όμως σύμφωνα με φήμες οι τιμές για το νέο iPad θα ξεκινούν από τα 509 ευρώ για το Wi-Fi μοντέλο των 16GB και θα φτάνουν τα 839 ευρώ για το μοντέλο Wi-Fi - 4G των 64GB.


Επίσης οι τιμές για το παλιό iPad 2 θα μειωθούν κατά 70 ευρώ κάνοντάς το πιο ελκυστικό για τους καταναλωτές. Το νέο iPad με οθόνη 9.7 ιντσών και εκπληκτική οθόνη Retina με 3.1 εκατομμύρια pixels, ανάλυση 2048x1536 και πυκνότητα pixel στα 264ppi, κοινώς μια μοναδική οθόνη για tablet που ανεβάζει πολύ τον πήχη ξεπερνώντας τα δεδομένα.


Η κάμερα έχει ανανεωθεί με μια νέα κάμερα iSight, ίδια με αυτή που έχει το iPhone 4S.


e-go.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!