Recents in Beach

Πριβέ «συναυλίες» μέσω Skype!

Για τον τραγουδοποιό Denison Witmer η επαφή με το κοινό είναι τεράστια υπόθεση. Μπορεί να μην συγκαταλέγεται στα λαμπερά, «πρώτα» ονόματα της showbiz, αλλά έχει τους δικούς του αφοσιωμένους fans και δεν θέλει να τους απογοητεύει.

Πριν από λίγο καιρό, ο Denison έγινε πατέρας και αποφάσισε να σταματήσει για λίγο τις......περιοδείες. Ωστόσο, σκέφθηκε μια λύση για να μην μείνει μακριά από τους οπαδούς του, αλλά και να εξασφαλίζει το... γάλα του μικρού γιου του! Έτσι, άρχισε να δίνει αποκλειστικές «συναυλίες» μέσω Skype, για έναν ακροατή κάθε φορά.

Οι ενδιαφερόμενοι επικοινωνούν με τον Witmer μέσω Facebook και «αγοράζουν» μία συναυλία, έναντι 25 δολαρίων. Διαλέγουν δύο τραγούδια που θέλουν να ακούσουν και κανονίζουν, μέσω e-mail, την ημέρα και την ώρα που τους εξυπηρετεί. Τότε, συνδέονται, μέσω του Skype, με τον Witmer και απολαμβάνουν τα τραγούδια που επέλεξαν, αλλά και μία ολιγόλεπτη συζήτηση με τον καλλιτέχνη!

Μέχρι στιγμής, ο Witmer έχει δώσει 20 τέτοιες «συναυλίες» για θαυμαστές του από τις ΗΠΑ, την Ευρώπη και την Ασία. Ο ίδιος λέει ότι υπάρχουν προβλήματα, συνήθως με τη σύνδεση που μπορεί να διακοπεί ή να «κολλάει», αλλά σε γενικές γραμμές, το project βαίνει καλώς.

Newsbeast.gr

.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!