Recents in Beach

Συζήτηση: UFO, απάτη ή ανθρώπινη τεχνολογία...;;; (video)

Προσπάθειες των ΗΠΑ (επάνω) και της Ρωσίας (κάτω) να κατασκευάσουν ένα ιπτάμενο σκάφος. Μία από αυτές τις προσπάθειες κατέληξε στην κατασκευή του γνωστού Zepelin. Τέτοιες προσπάθειες έγιναν και συνεχίζουν να γίνονται
Το TechNews σας παρουσιάζει ένα video στο οποίο φαίνεται ένα δισκοειδές αντικείμενο να κινείται με μεγάλη ταχύτητα κάτω από ένα εν πτήση αεροσκάφος το οποίο καταγράφηκε με κάμερα το δεύτερο 10ήμερο του Φεβρουαρίου 2012 από το παράθυρο του αεροσκάφους.


Ένα site που ασχολείται με τα μεταφυσικά και όλα αυτά τα γεμάτα μυστήριο θέματα θα έλεγε άκριτα ότι ήταν πράγματι ένα UFO που πιθανόν παρακολουθεί τον Πλανήτη Γη.


Επειδή όμως το TechNews δεν είναι ένα από αυτά τα site, αλλά οι συντάκτες του βασίζονται στην λογική εξήγηση των πραγμάτων και την επιστημονική πλευρά του κάθε θέματος δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο (χωρίς φυσικά να το αποκλείει δογματικά).


Η εύκολη απάντηση η οποία κλείνει το θέμα εδώ είναι να πούμε ότι το video δεν είναι αυθεντικό αλλά έχει υποστεί επεξεργασία ώστε να απατήσει τις οπτικές μας αισθήσεις.


Όμως υπάρχει και μια άλλη πιθανή απάντηση που όχι μόνο δεν κλείνει το θέμα εδώ, αλλά ανοίγει ολόκληρο θέμα διερεύνησης και συζήτησης. Πόσο πιθανή λοιπόν, θεωρείται την ύπαρξη τέτοιων ιπτάμενων αντικειμένων - σκαφών που παρατηρούνται στους ουρανούς της Γης που να ανήκουν σε κάποια άγνωστη ανθρώπινη τεχνολογία, αν όχι κρυφή, υπό μελέτη και ανάπτυξη τεχνολογία του μέλλοντος;


Μπορείτε να γράψετε τα σχόλιά σας με την άποψή σας αφού πρώτα δείτε το σχετικό video:





.::TechNews... the e-magazine::. 
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!