Recents in Beach

Τον πρόδωσε η τεχνολογία...

Τι πιο ντροπιαστικό από το να έχεις πάρει εκείνο το σοβαρό, επιστημονικό όλο κύρος ύφος και να ξεκινάς να μιλήσεις στο κοινό, όταν ξαφνικά στον υπολογιστή σου "παίζει" αυτόματα ένα slideshow με "ροζ" φωτογραφίες.


Σκέφτεστε πως δεν υπάρχει κάτι πιο ντροπιαστικό από αυτό. Κι όμως υπάρχει: Να είσαι παπάς και το σκληρό πορνογραφικό υλικό να αφορά ομοφυλόφιλους.


Αυτό έπαθε ο καθολικός ιερέας, πάτερ Martin McVeigh, ο οποίος ετοιμαζόταν να κηρύξει ενώπιον 26 γονέων και ενός οκτάχρονου παιδιού όταν του... "την έφερε" ο υπολογιστής του.


Όταν ο παπάς συνέδεσε το USB του με τον υπολογιστή αντί για τον λόγο του Θεού ξεκίνησαν να περνούν από την οθόνη ακατάλληλες φωτογραφίες γκέι ανδρών χάρη στο autoplay των Windows.
Το κοινό έμεινε εμβρόντητο και εξοργίστηκε. Ο ιερέας ντράπηκε τόσο πολύ που σύμφωνα με μαρτυρίες έβγαλε άρον άρον το USB και το έβαλε στα πόδια.


"Δεν ξέρω πως έγινε αλλά ξέρω ότι έγινε", είπε αργότερα στα ΜΜΕ, προσθέτοντας πως υπήρχαν άτομα που δεν ήταν παρόντες και άφησαν υπονοούμενα.


Η Αρχιεπισκοπή της Armagh στην Ιρλανδία, φοβούμενη για τυχόν παιδοφιλικό υλικό, κάλεσε τις αρχές οι οποίες "ξεσκόνισαν" το USB στο οποίο πάντως δεν βρέθηκε κάτι μεπτό.


Μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και έκτακτη συνάντηση για τις... προτιμήσεις του ιερέα καθώς είναι σπάνιο όπως είπε η Αρχιεπισκοπή ένας παπάς να είναι ομοφυλόφιλος.


metrogreece.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!