Recents in Beach

Απίστευτο βίντεο! Η τεχνολογία έφερε τον νεκρό rapper Tupac στη σκηνή! (video)

Είναι άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις. Μία τεχνολογία που ονομάζεται Musion Eyeliner, «έφερε» τον νεκρό Tupac Shakur στην σκηνή του Coachella festival που γίνεται στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών.




Το τρισδιάστατο ολόγραμμα του Tupac, του rapper που πέθανε το 1996 μεν, αλλά έχει περάσει στη σφαίρα του μύθου καθώς ακόμα και μετά τον θάνατό του, έχει πουλήσει περισσότερα από 75 εκατομμύρια albums, τραγούδησε μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών για το πρώτο σαββατοκύριακο του φεστιβάλ και έκανε ντουέτο με τον Snoop Dog.


Η τεχνολογία που επέτρεψε την προβολή του ολογράμματος του νεκρού rapper, βασίζεται σε ένα παλιό ταχυδακτυλουργικό τρικ που ονομάζεται «Το φάντασμα του Pepper». Τοποθετώντας μπροστά στη σκηνή ένα μεταλλικό φιλμ σε γωνία 45 μοιρών προς τους θεατές και προβάλλοντας μία εικόνα από έναν πολύ ισχυρό LED προτζέκτορα, από την οπτική γωνία των θεατών, η εικόνα που αντανακλάται στο μεταλλικό φιλμ, δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεται πάνω στη σκηνή. Σίγουρα η τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε στο Coachella δεν περιορίζεται μόνο στην εικόνα. Όσο εκπληκτική κι αν ήταν (που θα το δείτε στο βίντεο), εξίσου εκπληκτικός ήταν ο ήχος, αλλά και η σκηνοθεσία με τον Snoop Dog.


Η όψη του Tupac πάντως είναι ανατριχιαστική. Ακόμα κι αν κανείς δεν είναι fan της hip hop. Εκπληκτικό.



.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!