Recents in Beach

Ακόμα μία νέα τεχνολογία που κάνει τα κινητά μας αδιάβροχα! (video)

Στο παρελθόν σας παρουσιάσαμε νέα υλικά αμερικανικών εταιρειών βασισμένα στην νανοτεχνολογία που μετέτρεπαν διάφορες επιφάνειες σε αδιάβροχες, όπως το NeverWet κ.ά.


Σήμερα, μια νέα τεχνολογία που δημιουργήθηκε από την Daikin Industries, κάνει κάτι αντίστοιχο, αλλά με πολύ λιγότερες ανεπιθύμητες συνέπειες για το περιβάλλον.


Στο βίντεο που ακολουθεί, θα καταλάβετε καλύτερα τι ακριβώς καταφέρνει αυτή η νέα τεχνολογία, η οποία πάντως δεν μπορεί να μετατρέψει εξ' ολοκλήρου τη συσκευή σας αδιάβροχη, όπως τα υλικά που έχουμε παρουσιάσει στο παρελθόν.





Πάντως για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται το γεγονός ότι οι άνθρωποι που ερευνούν και μελετούν σε βάθος κάποια φαινόμενα και αναπτύσσουν νέα υλικά, τελικά καταλήγουν σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είχαν στο μυαλό τους αρχικά και μάλιστα καταλήγουν σε κάτι πολύ πιο χρήσιμο και εμπορεύσιμο!


Όπως αναφέρει και ο εκπρόσωπος της εταιρείας "Δεν ήταν αυτός ο σκοπός μας εξ' αρχής! Αυτό που θέλαμε και όπως φαίνεται το πετύχαμε, είναι να προστατέψουμε τις ηλεκτρονικές συσκευές σε περίπτωση κάποιου "υγρού" ατυχήματος".


technolnews.blogspot.com


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!