Recents in Beach

Κλιματιστικό με WiFi από τη Samsung

Μπορεί το από δεκαετίας όραμα όλων των μεγάλων κατασκευαστών για ένα δικτυωμένο νοικοκυριό να σκόνταψε στο υψηλό κόστος και τις τεχνικές δυσκολίες που έκρυβε κάθε ανάλογο εγχείρημα, τον τελευταίο χρόνο όμως όλο και περισσότερες συσκευές είναι έτοιμες να μπουν στο ασύρματο οικιακό δίκτυο, προσπερνώντας κάθε εμπόδιο.


Ετσι, η Samsung παρουσιάζει το νέο Smart WiFi κλιματιστικό (Jungfrau Flagship), με κορυφαίες ενεργειακές αποδόσεις, εύχρηστες λειτουργίες και καλαίσθητο σχεδιασμό.


Το νέο κλιματιστικό της Samsung εξοικονομεί ηλεκτρική ενέργεια χάρη στο Smart Inverter και είναι εξοπλισμένο με φίλτρο υψηλής πυκνότητας (Full High Density Filter) και ιονιστή S-Plasma Ion.


Το «έξυπνο» κλιματιστικό επιτρέπει στους χρήστες να ρυθμίζουν τη συσκευή μέσω smartphone ή ταμπλέτας ακόμα και από απόσταση. Συγκεκριμένα μπορούν να απενεργοποιήσουν, να ενεργοποιήσουν ή να αλλάξουν τις ρυθμίσεις του κλιματιστικού, ακόμα και αν βρίσκονται εκτός σπιτιού (απαιτείται Wi-Fi σύνδεση).


Προκειμένου, δε, οι χρήστες να αξιοποιήσουν τη λειτουργία Smart Wi-Fi, θα πρέπει να κατεβάσουν τη συγκεκριμένη εφαρμογή της Samsung για Android ή iOS.


Το νέο WiFi κλιματιστικό της Samsung βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης ενέργειας, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία Smart Inverter που επιτυγχάνει κορυφαίες ενεργειακές αποδόσεις και επιτρέπει στους χρήστες να εξοικονομούν ενέργεια είτε η συσκευή είναι ενεργοποιημένη, είτε είναι απενεργοποιημένη.


Το νέο κλιματιστικό Jungfrau Flagship περιλαμβάνει επίσης το ενισχυμένο σύστημα καθαρισμού Double Cleaning, το οποίο μπορεί να καθαρίσει τον αέρα με δύο τρόπους. Πρώτον, η τεχνολογία Full High Density Filter (Φίλτρο υψηλής πυκνότητας) προσφέρει βελτιωμένη διήθηση, με απομάκρυνση κατά 90% των μικροσκοπικών σωματιδίων σκόνης.


Στη συνέχεια, ο προηγμένος ιονιστής S-Plasma Ion ολοκληρώνει τη διαδικασία διήθησης, συλλέγοντας ακόμη και τα πιο μικρά σωματίδια σκόνης και ιών και μετατρέποντάς τα σε αβλαβείς υδρατμούς, για ένα πιο υγιεινό περιβάλλον. Τέλος, το νέο κλιματιστικό διαθέτει αυτόματη λειτουργία καθαρισμού, εξασφαλίζοντας σταθερά, καλύτερη ποιότητα αέρα.


protothema.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!