Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

2ο Θερινό Σχολείο στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ)

Το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας (ΠΔΜ) πραγματοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Θερινό Σχολείο μετά την απόλυτα επιτυχημένη περσινή πρώτη διοργάνωση. Το Θερινό Σχολείο είναι ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που αποτελεί μια ακόμη καινοτόμο πρωτοβουλία του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του ΠΔΜ στην Κοζάνη.


Ο τίτλος του Θερινού Σχολείου είναι "Η χρήση ΑΠΕ στα κτήρια και η εξοικονόμηση ενέργειας". Περιλαμβάνει διαλέξεις και μαθήματα που απευθύνονται σε μηχανικούς και γενικότερα σε επιστήμονες, οι οποίοι ασχολούνται με την ηλιακή ενέργεια (φωτοβολταϊκά συστήματα και ηλιακά θερμικά) καθώς και τα πράσινα κτίρια. Κατά τη διάρκειά του παρουσιάζονται παραδείγματα και εφαρμογές των μελετών και κατασκευαστικών στοιχείων των παραπάνω θεμάτων.


Το 2ο Θερινό Σχολείο θα διεξαχθεί από 3 μέχρι και τις 24 Ιουλίου 2012 και αναμένεται να έχει μεγάλη συμμετοχή με συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό.


Σημειώνεται ότι είναι μοναδικό και πρωτοποριακό ως προς τη θεματολογία του όχι μόνο για την ελληνική επικράτεια, αλλά και την ευρύτερη περιοχή της βαλκανικής χερσονήσου.


Οι εγγραφές γίνονται μέχρι και την Παρασκευή 01/06/2012


Αίτηση Εγγραφής


Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα
1. Ο σκοπός του Θερινού Σχολείου 2012 είναι να εκπαιδεύσει μηχανικούς ή και επιστήμονες με συναφές προς τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) αντικείμενο, σε τομείς με εξειδικευμένες γνώσεις σε θέματα εφαρμογής των τεχνολογιών των ΑΠΕ.


2. Η εκπαίδευση γίνεται υπό μορφή μαθημάτων και διαλέξεων.


Οι διδάσκοντες είναι είτε της ημεδαπής είτε της αλλοδαπής.


3. Τα μαθήματα διενεργούνται σε κατάλληλα εξοπλισμένες αίθουσες του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας. Οι συμμετέχοντες εξασκούνται σε κατάλληλο λογισμικό στη χρονική διάρκεια της πρακτικής εφαρμογής.


4. Η διδακτέα ύλη συνοδεύεται από κατάλληλα εκπαιδευτικά εγχειρίδια, που ανταποκρίνονται στην ύλη του κάθε μαθήματος και της κάθε διαλέξεως, τα οποία εκπονούνται με μέριμνα του κάθε διδάσκοντα και τα οποία συμβάλουν στην καλύτερη απόκτηση της παρεχόμενης γνώσης.


5. Με το πέρας όλων των παρουσιάσεων δίνεται πιστοποιητικό εξειδίκευσης και διδακτικές μονάδες.


6. Οι συμμετέχοντες θα συμπληρώνουν ερωτηματολόγια πολλαπλών απαντήσεων.


7. Ειδικές τιμές για φοιτητές και νέους μηχανικούς.


Το περιεχόμενο του Προγράμματος (μαθήματα, ώρες) και περισσότερες πληροφορίες για τους ενδιαφερόμενους: 
Τηλεφωνικά (ώρες 09:00-14:00) στο 2461056715, καθώς και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο epapadopoulou@uowm.gr


Αίτηση Εγγραφής


technolnews.blogspot.com


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!