Recents in Beach

Ένα μοναδικό εστιατόριο σε αεροπλάνο!

Σιχαίνεστε το φαγητό των αεροπλάνων; Υπάρχει ένα μενού που σερβίρεται... on board, το οποίο υπόσχεται να ανεβάσει στα... ουράνια τον ουρανίσκο των τυχερών που θα το απολαύσουν.


Καλώς ήρθατε στο θεματικό εστιατόριο «Special Class». Βρίσκεται στην Τσονγκίνγκ της Κίνας και είναι εμπνευσμένο από το εσωτερικό του Airbus Α380.


Το εστιατόριο... ιπτάμενης αισθητικής, που έκανε επισήμως εγκαίνια πριν από λίγες μέρες, καλύπτει έκταση 600 τετραγωνικών μέτρων. Μεταξύ άλλων, διαθέτει έξι χώρους Α’ θέσης, για πελάτες που θέλουν να τρώνε μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα!


Ενδεικτικό του πόσο πιστά έχει μιμηθεί ο αρχιτέκτονας το αεροσκάφος είναι ότι ακόμη και τα παράθυρα του εστιατορίου είναι μικρά και στρογγυλά, ενώ και ο φωτισμός είναι της ίδιας έντασης και του ίδιου χρώματος με τον φωτισμό των αεροπλάνων. Και βέβαια, οι σερβιτόρες δεν θα μπορούσαν παρά να είναι ντυμένες σαν αεροσυνοδοί! Μάλιστα, παρακολούθησαν ειδικά σεμινάρια για πραγματικές αεροσυνοδούς προκειμένου να μάθουν να βάφονται, αλλά και να φέρονται ανάλογα.


Η ιδέα αναμένεται να αποδώσει πολύ, σε μια χώρα όπου το θεματικό αλλά και το περίεργο ελκύουν πολύ, ωστόσο και η επένδυση που έγινε δεν ήταν μικρή. Ενδεικτικό είναι ότι καθένα από τα ειδικά ωοειδή καθίσματα που διαθέτει το εστιατόριο κόστισε 1.590 δολάρια! Βέβαια, αυτό δεν είναι το πρώτο ανάλογο εστιατόριο που λειτουργεί παγκοσμίως.


Τον τίτλο του πρώτου στο είδος κατέχει αντίστοιχο που βρίσκεται στην Ταϊπέι της Ταϊβάν. Εκεί, οι ιδιοκτήτες έχουν κάνει τον χώρο ακόμη πιο αληθοφανή αφού τα τραπέζια είναι το ίδιο στριμωγμένα με τα καθίσματα των αεροσκαφών, ενώ κάποια πιάτα σερβίρονται σε πλαστικούς δίσκους.


espressonews.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!