Recents in Beach

Streaming μουσικής σε ακουστικά μέσω WiFi!

Ένα νέο τεχνολογικό επίτευγμα παρουσίασε η γνωστή εταιρεία Koss, η οποία δημιούργησε για πρώτη φορά ένα σύστημα ακουστικών το οποίο προσφέρει στον χρήστη μια μοναδική και ολοκληρωμένη εμπειρία ηχητικής παινδαισίας.


Η εταιρία ανακοίνωσε και επίσημα πλέον το σύστημα ακουστικών της, με την ονομασία STRIVA, που-όπως υποστηρίζει-είναι το πρώτο που ενσωματώνει τεχνολογία WiFi για να streamάρει μουσική απευθείας από το διαδίκτυο.


Τα ακουστικά έρχονται με το λεγόμενο STRIVA CAP (Content Access Point) που έχει το μέγεθος σπιρτόκουτου και λειτουργεί ως WiFi hub, επιτρέποντας στο χρήστη να απολαμβάνει τους αγαπημένους του ιντερνετικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς. Στη μία πλευρά των ακουστικών βρίσκεται τοποθετημένος ένας μικρός διακόπτης μέσω του οποίου ο χρήστης εναλλάσσεται ανάμεσα στα διαφορετικά κανάλια και όλα αυτά φυσικά μέσω internet, χωρίς καλώδια και δύσκολες διαδικάσίες.


Τα ακουστικά Koss STRIVA διατίθενται σε δύο μοντέλα TAP και PRO για μέσα και έξω από το αυτί και κοστίζουν $500 και $450 αντίστοιχα.


techgear.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!