Recents in Beach

"Σιρόπι" αναγέννησης κυττάρων made in NASA

Η μάχη με το χρόνο υπήρξε ανέκαθεν ένα αγαπημένο θέμα των επιστημόνων αλλά και των γυναικών που ταλαιπωρούνται με καλλυντικές κρέμες, μπότοξ και πλαστικές επεμβάσεις να επιβραδύνουν την επίδρασή του στην εικόνα τους.


Μια νέα έρευνα και μάλιστα βασισμένη σε στοιχεία της NASA έρχεται να γεννήσει νέες ελπίδες στην αναζήτηση του ελιξηρίου νεότητας.


"Το δέρμα είναι ο πρώτος σωματικός ιστός, ο οποίος εκτίθεται σε υπεριώδεις ακτινοβολίες και γνωρίζουμε ότι είναι ευαίσθητο στην οξειδωτική πίεση.


Η μελέτη μας δείχνει ότι ωφελείται πολύ από μία μείωση αυτής της πίεσης.


Η επίδραση στο δέρμα μπορεί να τροποποιηθεί με ταχύτητα και το δέρμα μπορεί να θεραπευτεί μόνο του, πίνοντας AS 10" υποστηρίζει ο δρ. Ααρον Μπάρσον, καθώς σχολιάζει έρευνά του, σύμφωνα με την οποία η ημερήσια κατανάλωση ενός ειδικού υγρού διατροφικού συμπλέγματος, το οποίο αναπτύχθηκε από συνεργασία επιστημόνων της NASA, είναι ικανή να αντιστρέψει τις δερματολογικές ενδείξεις της γήρανσης σε περίπου τέσσερις μήνες.


Ο Αμερικανός διατροφολόγος έκανε ένα πείραμα με δείγμα 180 ατόμων τα οποία κατανάλωσαν το συγκεκριμένο υγρό.


Στο τέλος των τεσσάρων μηνών συνέκρινε τις φωτογραφίες πριν και μετά και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά.


Συμπερασματικα, οι δερματικές κηλίδες που σχετίζονται με την υπεριώδη ακτινοβολία είχαν μειωθεί κατά 30% ενώ οι ρυτίδες κατά 17%.


Και είναι λογικό γιατί το ειδικό υγρό αναπτύχθηκε από τη NASA για να προστατεύει τους αστροναύτες από τα υψηλά επίπεδα ραδιενέργειας μακριά από τη Γη.


Το AS10 περιέχει ένα μείγμα γνωστών και λιγότερο γνωστών φρούτων, βιταμινών και φυτοχημικών, τα οποία προστατεύουν τον ανθρώπινο οργανισμό από την ακτινοβολία, καθώς περιέχει μεγάλη ποσότητα αντιοξειδωτικών.


radar.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!