Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

H Google στο διάστημα

Τη δυνατότητα να βλέπουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες του Διαστήματος θα έχουν οι φίλοι της Αστρονομίας, μέσω μιας νέας ειδικής λειτουργίας, που θα προστεθεί στην υπηρεσία Google Earth.

Η Google ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την ιστοσελίδα Slooh, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της Αστρονομίας (ερασιτέχνες και μη) να βλέπουν και να ανεβάζουν φωτογραφίες του Διαστήματος. Ενημερωθείτε για θέματα τεχνολογίας από το Techgear.gr.
Σύντομα, η Google θα προσθέσει την ειδική λειτουργία Slooh στην υπηρεσία Google Earth και οι χρήστες θα μπορούν να εξερευνήσουν το Διάστημα και να παρακολουθούν ζωντανά τις εξελίξεις στον τομέα της Αστρονομίας. Η επισκόπηση αυτών των φαινομένων θα γίνεται με την τεχνολογία Slooh Space Camera και με το παγκόσμιο δίκτυο τηλεσκόπιων.
Ο Noel Gorelick, επικεφαλής του Sky in Google Earth, δήλωσε:
"Η νέα λειτουργία ‘map the universe‘ της ιστοσελίδας Slooh, θα αποτελέσει ένα πολύ ισχυρό εργαλείο εκπαίδευσης μέσω του Google Earth. Εκτός από τη δυνατότητα ζωντανής εξερεύνησης του Διαστήματος, φέρνει μια νέα διάσταση σε αυτή την εμπειρία παρέχοντας τις θέσεις χιλιάδων ουράνιων σωμάτων και τη δυνατότητα παρακολούθησης των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στο Ηλιακό μας σύστημα"
Οποιοσδήποτε, ανεξαρτήτα με την ηλικία ή το υπόβαθρο γνώσης, θα μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη νέα λειτουργία!
techgear.gr