Recents in Beach

Τον ερχόμενο Ιούνιο το iPhone 5

Οι τελευταίες φήμες γύρω από το κόσμο της Apple υποδεικνύουν οτι το πολυαναμενόμενο iPhone 5 θα ανακοινωθεί τον ερχόμενο Ιούνιο, στο επόμενο Παγκόσμιο Συνέδριο των Developers της Apple.
Αυτές οι πληροφορίες προέρχονται από αναλυτές της Daiwa Securities, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η εφημερίδα Commercial Times της Κίνας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα 9to5Mac, το Παγκόσμιο Συνέδριο της Apple θα πραγματοποιηθεί τη περίοδο 10-15 Ιουνίου, του έτους που διανύουμε.

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα αναφέρει οτι δείγματα του επόμενου iPhone έχουν ήδη κατασκευαστεί και τα δοκιμάζουν οι υπεύθυνοι της εταιρίας. Θα διαθέτει οθόνη 4 ιντσών, ή μεγαλύτερη, και θα διαφέρει από το 4 και 4S τόσο σε μήκος όσο και πλάτος. Το design του θα αλλάξει ριζικά.

Εάν οι πληροφορίες είναι αληθείς, τότε η Apple θα επιστρέψει στο φυσιολογικό της πρόγραμμα και θα επανεντάξει τη παρουσίαση του κινητού της στον μήνα που μας έμαθε, τον Ιούνιο. Όλα τα iPhone εκτός από το 4S, τα είχε παρουσιάσει το μήνα Ιούνιο.

Το iPhone 5, όπως λογικά θα αποκαλείται, θα χρησιμοποεί την ίδια τεχνολογία στην οθόνη αφής του, επωφελώντας έτσι τους προμηθευτές των touch panels της Apple, TPK Holding και Wintek.

Προς το παρόν, εμείς περιμένουμε με αγωνία την επόμενη κίνηση της Apple και ελπίζουμε να κάνει το μεγάλο «μπάμ» τον ερχόμενο Ιούνιο, καθώς όπως φαίνεται το επόμενο iPhone θα φέρει την επανάσταση στο κόσμο της τεχνολογίας.

newsbeast.gr