Recents in Beach

Κοζάνη: Ημερίδα 28/03/2012 «Νεοφυείς Επιχειρήσεις: Ευκαιρίες για Απασχόληση και Σταδιοδρομία»

Η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας σε συνεργασία με τα Γραφεία Διασύνδεσης, Πρακτικής Άσκησης και Μονάδας Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνει Ημερίδα με σκοπό την στοχευόμενη προώθηση των Νεοφυών Επιχειρήσεων αλλά και στην εντρύφηση της επιχειρηματικότητας σε τοπικό και εθνικό επίπεδο, με απώτερο στόχο την δημιουργία νέων θέσεων απασχόλησης και σταδιοδρομίας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 28 Μαρτίου 2012 και ώρα 16:00 στο «Κοβεντάρειο» Συνεδριακό κέντρο στην πόλη της Κοζάνης.


Ειδικότερος σκοπός της Ημερίδας αυτής, είναι η διασύνδεση των δομών και δράσεων του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τις επιχειρήσεις και την τοπική κοινωνία προς όφελος των φοιτητών/αποφοίτων/πολιτών. Επίσης, στόχος της Ημερίδας είναι να αναδειχθούν νέες καινοτόμες ιδέες επιχειρηματικής δραστηριότητας, με σκοπό την ενδυνάμωση της αντίληψης της επιχειρηματικότητας.


Μέσω των δράσεων του Πανεπιστημίου και σε συνέχεια της ήδη πολύ επιτυχημένης συνεργασίας του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας με τους τοπικούς αναπτυξιακούς φορείς, οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε αυτή την εκδήλωση προάγοντας με αυτό τον τρόπο, στην περαιτέρω αναβάθμιση των σχέσεων Ακαδημαϊκής-Επιχειρηματικής-Τοπικής κοινότητας, σχέση η οποία για την πόλη της Κοζάνης και ευρύτερα για τη Δυτική Μακεδονία είναι πολύ ουσιαστική, ιδιαίτερα μέσα στις σημερινές νέες συνθήκες.


Πρόσκληση-Πρόγραμμα Ημερίδας ΔΑΣΤΑ








.::TechNews... the e-magazine::. Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!