Recents in Beach

Απίστευτο! Έλληνας πουλάει την ψήφο του στο eBay

Πρόσφατα όπως σας είχε ενημερώσει και το Mediagate.gr ένας πολίτης είχε βγάλει σε δημοπρασία στο eBay την Ελλάδα με χιουμοριστική διάθεση.


Τώρα ήρθε η ώρα να βγει σε δημοπρασία και η ελληνική ψήφος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του greekreporter.gr με αφορμή τις δηλώσεις του Αντιπρόεδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρου Πάγκαλου, ότι οι ψήφοι θα πωλούνται στις επερχόμενες ελληνικές εκλογές , Έλληνας πολίτης έβγαλε το δικαίωμά του «ψηφίζειν» σε πλειστηριασμό και μάλιστα με τιμή εκκίνησης το ένα δολάριο!.


Μάλιστα όποιος ενδιαφέρεται να αγοράσει την ψήφο του, θα μπορεί μέχρι τις 18 Απριλίου! Ο «πωλητής» με το όνομα usualunusual μάλιστα που ανέβασε την ψήφο του στο eBay, διαβεβαιώνει τους υποψήφιους αγοραστές ότι θα ανεβάσει ένα βίντεο με την ψήφο του στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο.


Στην προηγούμενη ανάρτηση με την πώληση της Ελλάδας η οποία είχε ανέβει σαν αστείο η τιμή είχε φτάσει πάνω από 77.000 δολάρια πριν «κατέβει» από το eBay ως μη υπαρκτό αντικείμενο. Η ανάρτηση της ψήφου όμως ακόμα είναι διαθέσιμη.


Διαβάστε το πλήρες μήνυμα του χρήστη που ανέβασε την αγγελία:
«Πριν από λίγες ημέρες, ο Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, δήλωσε σε συνέντευξή του ότι οι Έλληνες πωλούν τις ψήφους τους. Εγώ, λοιπόν, δεν θέλω να τον απογοητεύσω. Οι εκλογές στην Ελλάδα κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να διεξαχθούν το Μάιο, έτσι ακολούθησα τη συμβουλή του και πουλάω την ψήφο μου. Θα ψηφίσω ό,τι μου πει ο αγοραστής. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιο πολιτικό κόμμα. Θα μου πει τι να βάλω μέσα στο φάκελο. Μόνο όμως εκτυπώσιμο υλικό, όπως διαφημίσεις, κείμενα, φωτογραφίες, κ.λπ. Η αρχική μου πρόθεση πριν τη δημοπρασία, ήταν να ψηφίσω λευκό. Αλλά δυστυχώς, το ελληνικό εκλογικό σύστημα μετράει τα λευκά ψηφοδέλτια ως άκυρα. Περιεχόμενο που δεν θα γίνει δεκτό: ρατσιστικό, υβριστικό ή χυδαίο περιεχόμενο και υλικό που περιέχει πνευματικά δικαιώματα. Το βίντεο από την διαδικασία της ψηφοφορίας θα αναρτηθέι στο Διαδίκτυο ως αποδεικτικό στοιχείο».


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!