Recents in Beach

Καθηλώνει τα βλέμματα η BMW Z4! (video)

Είναι άραγε το Coupe Zagato ένα καθαρό concept car ή μήπως η BMW έχει ένα μοντέλο παραγωγής στο μυαλό; Η βαυαρική φίρμα προς το παρόν κρατάει κλειστά τα χαρτιά της; Σε καθέ περίπτωση πάντως η ομορφιά του συναρπάζει!





Στα τέλη της δεκαετίας του 1990, η BMW είχε προχωρήσει στην παραγωγή coupe εκδόσεων, της σειράς Ζ roadster. Και όλοι θυμόμαστε την Z3 Coupe. Με την εμφάνιση της πρώτης γενιάς της Z4, το ενδεχόμενο το νέο μοντέλο να συνοδευθεί από coupe έκδοση, αποκλείσθηκε μετά πολλών επαίνων από την γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία με την επισήμανση ότι το συγκεκριμένο στιλ δεν ήταν ότι το καλύτερο


Με την αντικατάσταση της μαλακής οροφής της Ζ4 από μια αναδιπλούμενη για το δεύτερης γενιάς Z4 Roadster, πολλοί υπέθεσαν ότι η κίνηση αυτή θα σημάνει το τέλος του μοντέλου coupe.


Σήμερα, όμως, η BMW παρουσίασε μια νέα μελέτη για την Z4 Coupe, σχεδιασμένη από το διάσημο ιταλικό στούντιο Zagato πριν από την παγκόσμια πρεμιέρα του στο προσεχές Concorso d'Eleganza Villa d'Este στην Ιταλία.


Το όραμα της ιταλικής φίρμας για την Z4 Coupe, ενσωματώνει παραδοσιακά χαρακτηριστικά του στυλ Zagato όπως η διπλή φούσκα στην οροφή και την κλασική ουρά. Αλλά υπάρχει κάτι περισσότερο για την Coupe Zagato, αφού σχεδόν κάθε πλευρά της Z4 Roadster έχει επανασχεδιαστεί.


Ένα εντυπωσιακό στοιχείο για το αυτοκίνητο είναι η εμπρός μάσκα, η οποία είναι φτιαγμένη από πολλά αλουμινένια γράμματα "Ζ". Στο εσωτερικό έχουν γίνει επίσης κάποιες παρεμβάσεις με έμφαση στον σπορτίβ χαρακτήρα του οχήματος.


Είναι άραγε το Coupe Zagato ένα καθαρό concept car ή μήπως η BMW έχει ένα μοντέλο παραγωγής στο μυαλό;


technolnews.blogspot.com & hbnews.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!