Recents in Beach

Η μεγαλύτερη και λεπτότερη OLED TV που έγινε ποτέ

Τη μεγαλύτερη και λεπτότερη OLED TV που κατασκευάστηκε ποτέ παρουσίασε η LG στο Μονακό στο φημισμένο Salle des Etoiles του Μονακό.


Η τηλεόραση των 55 ιντσών πόζαρε μπροστά σε ένα ακροατήριο 400 αντιπροσώπων, δημοσιογράφων και του προσκεκλημένου Sebastian Vettel, πρωταθλητή της F1 ενώ οι υπεύθυνοι της εταιρείας υποσχέθηκαν να κυκλοφορήσουν την τηλεόραση στην αγορά το συντομότερο δυνατόν.


Η τεχνολογία WRGB της συγκεκριμένης τηλεόρασης αποτελεί το αποκορύφωμα έρευνας και ανάπτυξης.Η LG εισήγαγε το 2009 μια τηλεόραση OLED 15 ιντσών και τώρα προσανατολίζεται στην ευρεία κυκλοφορία μεγαλύτερων μοντέλων.


Η τεχνολογία 4 Color Pixel στηρίζεται σε ένα επιπλέον λευκό subpixel, για την τελειοποίηση της απεικόνισης των χρωμάτων.


Επιπλέον, η λειτουργία Color Refiner βελτιώνει την εικόνα, προσφέροντας πιο ζωντανές, φυσικές και άνετες εικόνες.


Η οθόνη παρέχει, επίσης, μία ιδανική εμπειρία θέασης χωρίς παραμόρφωση ή απώλεια στο λόγο αντίθεσης, ανεξάρτητα από τη φωτεινότητα του περιβάλλοντος ή τη γωνία θέασης.


Τα πλεονεκτήματα μιας OLED τηλεόρασης
Σε αντίθεση με τις τηλεοράσεις τεχνολογίας LCD και LED, οι οποίες απαιτούν οπίσθιο φωτισμό, οι τηλεοράσεις OLED δημιουργούν το δικό τους, εξαλείφοντας την ανάγκη για οπίσθιο φωτισμό.


Κατά αυτόν τον τρόπο προέκυψε η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία Paper Slim.


Επίσης, η LG OLED TV συνδυάζει την κορυφαία τεχνολογία CINEMA3D της LG με τις δυνατότητες Smart TV, δημιουργώντας την πλέον έντονη και συναρπαστική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας στην αγορά.


Παράλληλα με την τηλεόραση OLED, η LG παρουσίασε και τη νεότερη σειρά premium τηλεοράσεων για την Ευρωπαϊκή αγορά, στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι τηλεοράσεις CINEMA 3DSmart TV με σχεδίαση Cinema Screen, όπως και τηλεοράσεις 3D Ultra Definition (UD), με τη φετινή γκάμα προϊόντων της LG να είναι η πιο εντυπωσιακή ως προς την τεχνολογία και τη σχεδίασή της.


e-go.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!