Recents in Beach

Amazon: Ετοιμάζει μεγάλη αντεπίθεση στις ταμπλέτες με νέα μοντέλα

Μάλλον επικρατεί εργασιακός πυρετός εκεί στην Amazon, αλλιώς δεν εξηγείται που μέσα στο κατακαλόκαιρο ετοιμάζουν, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, σωρεία ταμπλετών σε διάφορα μεγέθη και με ποικίλα χαρακτηριστικά. Οι φήμες κάνουν λόγο για την εμφάνιση ενός μοντέλου με οθόνη 10 ιντσών, το οποίο ουσιαστικά θα είναι το πρώτο Kindle Fire που θα τα βάλει με το iPad.

To βάρος πέφτει στη δουλειά που διεξάγει το Amazon Lab126, το ίδιο ερευνητικό κέντρο που είχε εξελίξει και το αρχικό Amazon Kindle Fire. Είναι βέβαιο, ότι η επικείμενη ανακοίνωση νέων μοντέλων από τους άλλους κατασκευαστές σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον που συγκεντρώνουν τα tablets από το καταναλωτικό κοινό οδηγεί την Amazon να μπει πιο δυναμικά στο παιχνίδι.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι οι φήμες που κάνουν λόγο για 5 ή 6 νέους κωδικούς προϊόντων tablets από την Amazon δεν διευκρινίζουν εάν πρόκειται για εντελώς διαφορετικά μοντέλα μεταξύ τους ή για το ίδιο μοντέλο με διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά, π.χ. 10ιντσο Fire με ή χωρίς 3G, κ.ο.κ.

Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!