Recents in Beach

Τα InstaGlasses... βγήκαν πριν τα SmartGlasses!

Γερμανός σχεδιαστής δημιούργησε ένα επαναστατικό ζευγάρι γυαλιών. Ο Μάρκους Γκερκ έφτιαξε γυαλιά που διαθέτουν ενσωματωμένους αισθητήρες, κάμερα και υπολογιστή. Η κάμερα των 5 megapixel καταγράφει σε πολύ υψηλή ποιότητα ό,τι επιθυμεί ο κάτοχος των γυαλιών. Στη συνέχεια μέσω δικτύου 3G και με τεχνολογία ασύρματης δικτύωσης (Wi-Fi) τα γυαλιά στέλνουν αυτόματα τις εικόνες στη δημοφιλή υπηρεσία ανταλλαγής και επεξεργασίας φωτογραφιών Ιnstagram.


Την υπηρεσία χρησιμοποιούν αυτή τη στιγμή περισσότερα από 50 εκατομμύρια άτομα και πρόσφατα η εταιρεία που ελέγχει το Facebook έκανε προσφορά ύψους ενός δισ. δολαρίων για να την αποκτήσει.


Ο μηχανισμός των γυαλιών λειτουργεί με μπαταρία που έχει διάρκεια ζωής 7 ώρες συνεχούς λειτουργίας. Τα γυαλιά διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα φίλτρα που αλλάζουν τα χρώματα επιτρέποντας στον κάτοχό τους να βλέπει τον κόσμο με «άλλα» μάτια.


tovima.gr/science


.::TechNews... the e-magazine::. Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!