Recents in Beach

Πρεμιέρα για το νέο iPad (video)

Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή και καλύτερη οθόνη, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για βιντεοπαιχνίδια. Εχει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς.


Πιστή στην παράδοση του Στιβ Τζομπς παρέμεινε η Apple, με την παρουσίαση για πρώτη φορά στο κοινό του «Νέου iPad» σε μια από τις κλασικές εκδηλώσεις που κάνει η εταιρεία για το λανσάρισμα των νέων προϊόντων της!





Σε αυτήν ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Τιμ Κουκ, παρουσίασε όλα τα νέα χαρακτηριστικά της πολυαναμενόμενης ταμπλέτας iPad, η οποία είναι εξοπλισμένη με τετραπύρηνο επεξεργαστή και καλύτερη οθόνη από τα προηγούμενα μοντέλα, ένας συνδυασμός που, σύμφωνα με τους ειδικούς, καθιστά την ταμπλέτα ιδανική για βιντεοπαιχνίδια.


Με το νέο iPad η εταιρεία ελπίζει ότι θα καταφέρει να διατηρήσει την κυριαρχία της στον χώρο των ταμπλετών, παραγκωνίζοντας τις αντίστοιχες συσκευές της Amazon και της Samsung. Γι' αυτό τον λόγο η τιμή του νέου iPad, όπως ανέφερε ο Κουκ, θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα του προηγούμενου μοντέλου, δηλαδή από 499 έως 829 δολάρια. Η τιμή ανεβαίνει όσες περισσότερες υπηρεσίες και απαιτήσεις έχει ο κάθε καταναλωτής από την ταμπλέτα.
Πλεονέκτημα


Αυτό που αναμένεται να κάνει το νέο iPad ανάρπαστο στις ΗΠΑ, αλλά και αλλού στον κόσμο, είναι ότι η ταμπλέτα έχει τη δυνατότητα να συνδέεται σε δίκτυα κινητής τηλεφωνίας τέταρτης γενιάς LTE (4G). Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό, σύμφωνα με τους ανθρώπους της εταιρείας, αφού οι χρήστες θα μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα βίντεο εν κινήσει.
Το χαρακτηριστικό αυτό, εκτιμούν οι αναλυτές, θα επιτρέψει και στις δύο μεγαλύτερες αμερικανικές εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, της Verizon και της AT& T, να ανακάμψουν.


Όπως έγινε γνωστό, η νέα ταμπλέτα θα πωλείται από τις 16 Μαρτίου στις ΗΠΑ, στη Βρετανία, στον Καναδά, στη Γερμανία, στη Γαλλία, στην Ελβετία, στο Χονγκ Κονγκ, στη Σιγκαπούρη, στην Αυστραλία και στην Ιαπωνία.


Ο Τιμ Κουκ, εκτός από το νέο iPad, παρουσίασε και το νέο Apple TV, τη συσκευή που συνδέει όλες τις συσκευές της εταιρείας με την τηλεόραση και δήλωσε ότι το λειτουργικό σύστημα iOS 5.1 για iPad, iPhone και iPod είναι κι αυτό άμεσα διαθέσιμο.


Χαρακτηριστικά

  • Η οθόνη της ταμπλέτας έχει τις ίδιες διαστάσεις, όμως έχει καλύτερη ανάλυση.
  • Ο επεξεργαστής του είναι ο τετραπύρηνος A5X, που αντικατέστησε τον διπύρηνο A5.
  • Η κάμερα αναβαθμίστηκε, για να μπορεί να εναρμονίζεται με τις δυνατότητες της νέας οθόνης και έχει πλέον ανάλυση 5 Mpixel και ανάλυση βίντεο 1080.
  • Η συσκευή έχει πάχος 9,4 χιλιοστά, δηλαδή λίγο περισσότερο από την προηγούμενη.
ethnos.gr