Recents in Beach

Ψεκάζουν όλη την Ελλάδα 10 μέρες πριν τις Εκλογές(;) (pics)

Σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κοζάνη, Κομοτηνή και την υπόλοιπη Ελλάδα, αναφέρθηκε μεγάλη έξαρση αεροψεκασμών.


Στην Κοζάνη περισσότερες από 30 "χημικές ουρές" ήταν φανερές στον πλήρως αίθριο ουρανό, πράγμα ασυνήθιστο που θορύβησε την τοπική κοινωνία! Την ίδια ώρα, το ίδιο συνέβαινε και στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και την Κομοτηνή, καθώς και σε άλλες πόλεις της  Ελλάδας.


Το θέμα αυτό απασχόλησε το TechNews και παλαιότερα και είχαμε παρουσιάσει ένα εκτενές αφιέρωμα σε αυτό το σοβαρό θέμα. (Κλικ εδώ για να διαβάσετε το σχετικό δημοσίευμα)


Δείτε τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν σήμερα.


Ώρα: 12:49 - 13:06 (26/4/2012)









Ώρα: 16:26 - 16:32 (26/4/2012)









Αναγνώστες του TechNews μας έστειλαν φωτογραφίες από τους αεροψεκασμούς που παρατηρήθηκαν σήμερα (Πέμπτη 26 Απριλίου), όπου όπως είδατε διασταυρούμενες γραμμές αεροπλάνων δημιουργούν ένα πλέγμα νέφους το οποίο περνώντας η ώρα εξαπλώνεται δημιουργώντας ένα λεπτό στρώμα χημικού νέφους που προφανώς κατακάθεται πάνω μας. 


Πολλοί μάλιστα θεωρούν το γεγονός διόλου τυχαίο σε σχέση με την περίοδο που διανύουμε, δέκα μέρες πριν τις Εκλογές! Για πολλούς που αγνοούν τις επιπτώσεις των χημικών ουρών που αφήνουν πίσω τους τα αεροπλάνα αυτά, το τελευταίο σχόλιο θα θεωρούνταν μάλλον άσχετο με το θέμα. 


Όμως, χημικοί και άλλοι επιστήμονες σε ολόκληρο τον κόσμο κατηγορούν τις κυβερνήσεις ότι κάνουν χρήση αυτών των χημικών και των βαρέων μετάλλων με σκοπό την επιρροή της κοινής γνώμης και τον έλεγχο της μάζας. 


Αναφέρουν ότι τέτοιου είδους χημικά οδηγούν σε κατάπτωση του ανθρώπινου οργανισμού, σε μείωση της εγκεφαλικής λειτουργίας και σε γενικότερη μείωση της διάθεσης και της δυνατότητας των ανθρώπων να φιλτράρουν και να επεξεργάζονται τις πληροφορίες που λαμβάνουν (από το Internet, την τηλεόραση, το ραδιόφωνο κλπ).


Από την άλλη, υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι των ΗΠΑ που έχουν αναφερθεί ανοιχτά για τους αεροψεκασμούς, αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν ούτε οι ίδιοι τι επιπτώσεις μπορεί να έχουν αυτά τα χημικά στον ανθρώπινο οργανισμό.


Άλλοι υποστηρίζουν ότι οι ψεκασμοί γίνονται για καλό σκοπό, δηλαδή για την ψύξη του πλανήτη και την δημιουργία βροχών σε περιόδους ξηρασίας.


Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάτι ψεκάζουν και δεν το γνωρίζουμε. Δεν είναι οι συνηθισμένοι υδρατμοί που φαίνονται πίσω από τα αεροπλάνα που σβήνουν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, γιατί έτσι πάνω από όλα τα αεροδρόμια θα έπρεπε να έχει συννεφιά και να βρέχει συνεχώς.


Ελπίζουμε να λάβουμε κάποια στιγμή μια πειστική απάντηση για το θέμα αυτό από τους πολιτικούς προϊστάμενους γι αυτό το ζήτημα. Όσο δεν βγαίνει κάποιος να δηλώσει υπεύθυνα τι συμβαίνει, τόσο πιο πιθανό κάνει το ενδεχόμενο της κακόβουλης χρήσης αυτών των χημικών στοιχείων.


technolnews.blogspot.com


.::TechNews... the e-magazine::. 
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!