Recents in Beach

Apple: iPad mini

To Amazon Kindle Fire, ένα tablet με έμφαση στην ανάγνωση e-book, φαίνεται ότι δεν αφήνει αδιάφορη την Apple, παρά το γεγονός ότι ο ιδρυτής της είχε απορρίψει την ιδέα κατασκευής ενός tablet στις 7 ίντσες.
Μετά την δήλωση από τα χείλη στελέχους της Samsung στον κορεάτικο ημερήσιο Τύπο, αναζωπυρώνεται η φημολογία για τη διάθεση ενός iPad mini με οθόνη 7,85 ιντσών. Αυτή τη φορά, η Washington Post μεταφέρει τα λόγια ενός διάσημου μπλόγκερ για τα προϊόντα της Apple, o οποίος δηλώνει ότι έχει ακούσει κατ'επανάληψη ότι η Apple δοκιμάζει στα εργαστήριά της ένα μικρότερο iPad.


O John Gruber, ο άνθρωπος πίσω από το daringfireball.net μεταφέρει στο WSJ.com την αίσθηση ότι, η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο. Εντούτοις, παραμένει ασαφές εάν θα προχωρήσει στη διάθεση ενός iPad mini στην αγορά και μάλιστα, πριν το τέλος του έτους. Αυτό είχε νωρίτερα δηλώσει, ανώνυμα, στέλεχος της συνεργαζόμενης με την Apple, Samsung, στην εφημερίδα Korean Times.


Ένας από τους λόγους που θεωρείται ότι η Apple εξετάζει το ενδεχόμενο να κατασκευάσει ένα μικρότερο iPad είναι η επιτυχία του Kindle Fire της Amazon, καθώς και άλλων μοντέλων Kindle, με τα οποία η Amazon διαθέτει πάνω από 100.000 ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, 17 εκατομμύρια τραγούδια, 1.000.000 βιβλία, 100 νουβέλες κατ'αποκλειστικότητα, εκατοντάδες περιοδικά και εφημερίδες καθώς και τα δημοφιλέστερα app σε Android.


in.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!