Recents in Beach

Ίδια αστρική συγκυρία με τσουνάμι και Τιτανικό την Κυριακή των εκλογών!

Η 6η Μαΐου σίγουρα θα είναι μια ιδιαίτερη μέρα. Όχι μόνο γιατί Ελλάδα, Γαλλία και Σερβία έχουν εθνικές εκλογές, αλλά γιατί θα συμβούν και μια σειρά από φυσικά φαινόμενα τα σύμφωνα με τους αστρολόγους είναι σε θέση να επηρεάσουν ψυχολογικά τους ψηφοφόρους!


Είναι τέτοια δε η συνωμοσιολογία που έχει πυροδοτηθεί, που η NASA δημιούργησε ένα βίντεο στο οποίο εξηγεί με άκρως επιστημονικό τρόπο τι ακριβώς θα συμβεί στις 5 προς 6 Μαίου 2012.


Πρόκειται για το φαινόμενο της «σούπερ σελήνης» (super moon) ή αλλιώς «περίγειο». Η εμφάνισή του είναι συνήθης καθώς η απόσταση της Σελήνης από τη Γη δεν είναι πάντα η ίδια επειδή η τροχιά της είναι ελλειπτική και παρουσιάζει διαφοροποιήσεις που οφείλονται στην βαρυτική έλξη που ασκούν πάνω στο Φεγγάρι, η Γη και ο Ήλιος.


Όταν μια Πανσέληνος συμβαίνει πολύ κοντά στο περίγειο της Σελήνης και η απόσταση της από τον πλανήτη μας είναι πολύ μικρότερη από το μέσο περίγειο της τότε έχουμε το φαινόμενο της «σούπερ σελήνης».


Αν και κάθε χρόνο έχουμε 4 έως 6 φορές «σούπερ σελήνη», δεν είναι όλες το ίδιο ισχυρές, ούτε ως προς την ένταση, ούτε ως προς την διάρκεια της επίδρασής τους. Αυτός είναι και ο λόγος που το τελευταίο διάστημα γίνεται μεγάλη συζήτηση για την Πανσέληνο της 6ης Μαΐου 2012 η οποία θα είναι μία από τις ισχυρότερες των τελευταίων ετών.


Ωστόσο οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας δεν πείθονται από τις απόψεις της NASA και επαναφέρουν τη θεωρεί που θέλει τον Τιτανικό να βυθίστηκε από μία αντίστοιχη ισχυρή «σούπερ σελήνη»! Μάλιστα, προσθέτουν, ότι η φετινή περίγειος θα συμβεί λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από το θρυλικό ναυάγιο.


Μια τέτοια «σούπερ σελήνη» υπήρχε εκείνη την τραγική μέρα του Μαρτίου, του 2011, όταν ένας φοβερός σεισμός συγκλόνισε την Ιαπωνία και προκάλεσε τσουνάμι και πυρηνική καταστροφή. Η Σελήνη τότε βρισκόταν κοντινότερα προς τη γη κατά 380 χιλιόμετρα. Να ήταν άραγε εκείνη η Σελήνη υπεύθυνη γι' αυτή τη μεγάλη καταστροφή;


Μάλιστα οι αστρολόγοι επισημαίνουν πως η πανσέληνος βρίσκει τη Σελήνη στις 16 μοίρες του Σκορπιού και τον Ήλιο απέναντί της, στις 16 μοίρες του Ταύρου. Μαζί με τη Σελήνη βρίσκεται και το καθόλου τυχερό αστέρι Zuben Elgenubi, του αστερισμού του Ζυγού, που έχει μια μάλλον δραματική φήμη.


Η κακή επιρροή αυτού του αστεριού, λέγεται ότι μεγαλώνει, κυρίως όταν συναντιέται σε γενέθλια ωροσκόπια ατόμων με νυχτερινή γέννηση. Είναι ένας κακός οιωνός για την υγεία, όταν ο Ήλιος ή η Σελήνη βρίσκονται σε συζυγία με αυτό το αστέρι κατά τη γέννηση. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα, όταν απαντάται με τον Κρόνο ή τον Ποσειδώνα. Ακόμα και η συζυγία με τον ευνοϊκό Δία, θεωρείται ως πρόβλημα, επισημαίνουν οι ειδικοί.


Παράλληλα προειδοποιούν πως ο Ερμής της 6ης Μαΐου συμβολίζει τα οικονομικά του λαού, και εφ' όσον βρίσκεται στον δυσμενή 12ο οίκο, του εγκλωβισμού και της απώλειας, χτυπημένος όπως είναι από τον Κρόνο, οδηγεί τον λαό σε οικονομικές απώλειες...


iefimerida.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!