Recents in Beach

Οι ρώσοι κατασκεύασαν το πρώτο αόρατο αεροπλάνο 5ης Γενιάς!!! [video]

Επίδειξη  δύναμης έκαναν Πούτιν και Μεντβέντεφ στους αμερικανούς αλλά και τον  υπόλοιπο κόσμο, αφού η ρωσική πολεμική μηχανή κατάφερε να κατασκευάσει  τελευταίας τεχνολογίας πολεμικό αεροσκάφος που είναι αόρατο από τα  ραντάρ.


Πρόκειται για μαχητικό πέμπτης γενιάς της εταιρείας «Σουχόι», το πρώτο καινούργιο ρωσικό μαχητικό μετά από την πτώση της Σοβιετικής Ενωσης, το οποίο πολλοί θεωρούν ότι αποτελεί την ρωσική απάντηση στο αμερικανικό «Raptor F-22».



Η Μόσχα ανακοίνωσε μάλιστα ότι η πρώτη δοκιμαστική πτήση του νέου «αόρατου» στα ραντάρ αεροσκάφους στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Εκπρόσωπος της εταιρείας ανακοίνωσε στη ρωσική τηλεόραση ότι «το αεροσκάφος είχε καταπληκτικές επιδόσεις» και υποστήριξε ότι «όλες οι προσδοκίες μας από αυτή την πρώτη πτήση επιβεβαιώθηκαν».

Το νέο «Σουχόι» μπορεί να κινείται αόρατο στα ραντάρ με ταχύτητα μεγαλύτερη από αυτή του ήχου. Επίσης, έχει τη δυνατότητα να πλήττει ταυτόχρονα πολλούς στόχους. Στην παρθενική του πτήση, απογειώθηκε από το αεροδρόμιο της πόλης Κομσομόλσκ στη ρωσική Απω Ανατολή, παρέμεινε στον αέρα για περίπου 47 λεπτά και επέστρεψε στη βάση του.

dinatos.blogspot.com