Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Αποκάλυψη: Η νέα Mercedes SLK! [video]

Επίσημα η Mercedes-Benz κρατάει ακόμη κλειστά τα χαρτιά της σχετικά με την SLK, η οποία αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα εντός του 2011. 
Ωστόσο, διέρρευσε ένα γαλλικό διαφημιστικό video το οποίο προφανώς γυρίστηκε για να παρουσιαστεί με το λανσάρισμα του νέου μοντέλου. Οι Γερμανοί έσπευσαν άμεσα και κατέβασαν το video, όμως καταφέραμε να αποσπάσουμε κάποιες φωτογραφίες απο αυτό.
Όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, η νέα SLK έχει διαφορετική σχεδίαση, η οποία σε αρκετά σημεία θυμίζει την SLS. Μερικά από τα βασικά στοιχεία που διακρίναμε στη νέα έκδοση του γερμανικού roadster είναι οι αλλαγές στο εμπρός μέρος, στο οποίο έχουν τοποθετηθεί και LED φώτα ημέρας. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζουν τα φωτιστικά σώματα τα οποία ενσωματώνουν επίσης λάμπες LED.
Σημαντικές αλλαγές βλέπουμε και στο εσωτερικό, στο οποίο μεταξύ άλλων υπάρχουν καθίσματα ειδικής τεχνολογίας αντανάκλασης της ηλιακής ακτινοβολίας. Το διαφημιστικό σποτ αναφέρεται σε κινητήρες μεγαλύτερης ισχύος, καθώς και στο κιβώτιο ταχυτήτων 7 σχέσεων 7-GTronic.
Επίσημες φωτογραφίες, πληροφορίες (και ίσως και κάποιο ακόμη video) θα έχουμε όταν οι Γερμανοί παρουσιάσουν επίσημα τη νέα SLK. Αυτό δεν αποκλείεται να συμβεί τον Ιανουάριο στην έκθεση του Ντιτρόιτ…protothema.gr