Recents in Beach

Λιμουζίνα... από άλλο πλανήτη! (video)

Εάν δε σε συγκίνησε το αυτοοδηγούμενο αυτοκίνητο της Google ή η τεχνολογία "Super Cruise" που αναπτύσσει η General Motors και θα ελευθερώσει εν μέρει τα χέρια σου από το τιμόνι, ίσως, η υπερπολυτελής λιμουζίνα που παρουσιάζεται στο παρακάτω video να είναι η απάντηση.


Δείτε το video... έτσι για να ξεχάσετε για λίγο την κρίση...



Πρόκειται για τη "Cadillac Escalade ESVconversions", η οποία δεν είναι μια τυχαία λιμουζίνα, δεδομένου ότι μέσα στις ανέσεις που θα απολαμβάνει όποιος την αποκτήσει, αρκετές από τις οποίες θα κερδίσουν τους λάτρεις της τεχνολογίας.


Πρώτα από όλα, διαθέτει δερμάτινα καθίσματα, ενώ μπροστά από ένα κάθισμα υπάρχει στατικό ποδήλατο γυμναστικής για να καούν οι εξτρά θερμίδες με την πρώτη ευκαιρία, αλλά και μπαράκι για να τις ξαναπάρεις...


Να αναφέρουμε το γραφείο ξύλινης επένδυσης για σύντομες συνεδριάσεις, αλλά και την τεράστια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας (HD), σύστημα ήχου surround, ασύρματη σύνδεση Wi-Fi κι ηλεκτρονικός υπολογιστής.


Φυσικά, δεν απουσιάζει η επιλογή τεθωρακισμένης έκδοσης για πολιτικούς, επιχειρηματίες ή όποιους άλλους νομίζουν ότι μπορεί να κινδυνεύσει η σωματική τους ακεραιότητα.


Η Cadillac Escalade ESVconversions αποτελεί δημιούργημα της Becker Automotive Designs και όποιος επιθυμεί να την αγοράσει, μάλλον, θα πρέπει να βάλει το χέρι αρκετά βαθιά στην τσέπη...


technolnews.blogspot.com με πληροφορίεσ από e-go.gr


.::TechNews... the e-magazine::.
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!