Recents in Beach

Ο ισχυρότερος κινητήρας στην ιστορία της Ferrari, F12 berlinetta (video)

To TechNews σας παρουσιάζει σε τέσσερα κατατοπιστικότατα βίντεο την πιο πρόσφατη τεχνολογία που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στην Ferrari!


Παρακολουθήστε τα video:


ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ

V12 Ατμοσφαιρικός
Ισχύς: 740 HP (ατμοσφαιρικός)
Κυβισμός: 6262 cc
Όριο στροφών:  8700 rpm
Σύστημα άμεσου ψεκασμού στα 200 bar (δυνατότητα πολλαπλών μικροψεκασμών)
Σχέση συμπίεσης: 13:5  
Εκπομπές CO2: 350 g/km


ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΗ

Ο συντελεστής οπισθέλκουσας έχει μειωθεί στο μισό (!!!) από αυτό που παρουσίαζε η 599GTB ενώ έχει αυξηθεί κατά 76% η κατακόρυφη δύναμη που κρατάει το αυτοκίνητο κυριολεκτικά κολλημένο στο έδαφος. Μάλιστα η δύναμη αυτή αγγίζει τα 123 kg όταν το αυτοκίνητο πιάσει τα 200 km/h.


ΑΜΑΞΩΜΑ

Το πλαίσιο αποτελείται από αλουμίνιο. Το βάρος του αμαξώματος έχει μειωθεί κατά 50 kg σε σχέση με την 599GTB. Eίναι χαμηλότερη κατά 64 mm, στενότερη κατά 20 mm και κοντύτερη κατά 47 mm. Το μεταξόνιο έχει μειωθεί κατά 30mm ενώ ο κινητήρας είναι πιο κόμπακτ και χαμηλότερα τοποθετημένος κατά 30 mm. Η κατανομή είναι ιδανική με αναλογία 49:51 εμπρός/πίσω) και το κέντρο βάρους είναι χαμηλότερο κατά 25mm. Συνολικά το βάρος έχει μειωθεί κατά 70 kg).


ΣΑΣΙ

Διαθέτει νέας γενιάς ABS και ESP (F1-Trac Control) με κεραμικά δισκόφρενα (CCM3). Η ανάρτηση είναι επίσης νέας γενιάς μαγνητορεολογικά αμορτισέρ ενώ το διαφορικό είναι ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.


technolnews.blogspot.com




.::TechNews... the e-magazine::. 
Γίνε μέλος στο Facebook Group του TechNews ή ακολούθησε το TechNews στο Twitter για άμεση ενημέρωση!!!